Heeft u nog geen overeenkomst met ons en wilt u in aanmerking komen voor een overeenkomst in 2022?

Meld u dan uiterlijk 31 juli 2021 aan

17-06-2021
Zoals in ons inkoopbeleid voor 2022 (pagina 11) staat beschreven, kunnen zorgaanbieders die nog geen overeenkomst met ons hebben en in aanmerking willen komen voor een overeenkomst in 2022 zich uiterlijk 31 juli 2021 melden via onze website.

Heeft u voor 2022 belangstelling voor een overeenkomst Implantologie of Tandprothetische zorg?
Dan kunt u uiterlijk 31 juli 2021 een aanvraag indienen via onze website. Om, als niet-gecontracteerde zorgaanbieder, in aanmerking te komen voor een overeenkomst is het van belang dit eerst aan ons kenbaar te maken door middel van het speciale aanmeldformulier. In dit aanmeldformulier geeft u aan voor welke van onze overeenkomsten u in aanmerking wilt komen.

Wat gebeurt er nadat u het aanmeldformulier heeft ingevuld?
Nadat wij uw aanmelding hebben ontvangen, zetten wij uiterlijk 15 september de vragenlijst voor desbetreffende overeenkomst klaar in VECOZO*. U dient deze vragenlijst volledig in te vullen. Aan de hand van deze vragenlijst wordt duidelijk of u direct per 1 januari 2022 in aanmerking komt voor een overeenkomst of dat we de ingevulde vragenlijst nog dienen te beoordelen. Het invullen van alleen het aanmeldformulier op onze website biedt geen garantie of verplichting voor een overeenkomst.

Komt u – op basis van de vragenlijst in VECOZO – in aanmerking voor een overeenkomst in 2022?
Dan zetten wij voor u een overeenkomst klaar in het Zorginkoopportaal van VECOZO. U ontvangt hierover per e-mail bericht van VECOZO. U kunt ons contractaanbod voor 2022 zelf nalezen, beoordelen en direct bevestigen via  het Zorginkoopportaal van VECOZO. U kunt uiterlijk 8 november 2021 de overeenkomst ondertekenen in VECOZO.

Na 31 juli 2021 kunt u zich niet meer aanmelden voor een overeenkomst Tandprothetische zorg of Implantologie 2022.
Graag attenderen wij u nogmaals op het feit dat het na 31 juli 2021 niet meer mogelijk is om een overeenkomst voor 2022 aan te vragen. Alleen nieuwe praktijken die na 31 juli 2021 zijn gestart, bieden wij nog wel de mogelijkheid om tussen 1 augustus 2021 en 31 december 2022 een overeenkomst Implantologie en/of Tandprothetische zorg 2022 aan te vragen.

Meer informatie of vragen?
Voor meer informatie over het aanvragen van een overeenkomst verwijzen wij u graag door naar ons inkoopbeleid voor 2022 (vanaf pagina 11). Heeft u alsnog vragen? Bekijk dan al onze service- en contactmogelijkheden.

*Let op: voor het digitaal afsluiten van een overeenkomst heeft u een geldig persoonlijk VECOZO-certificaat nodig met autorisatie tot het Zorginkoopportaal.

  • Logo VGZ
  • Logo Bewuzt
  • Logo IZA
  • Logo VGZ voor de Zorg
  • Logo Unive
  • UMC Zorgverzekering
  • Logo Zekur
  • Logo Zorgzaam