Snel en eenvoudig: machtigingenportaal VECOZO

Machtiging aanvragen? Gebruik het machtigingenportaal van VECOZO

22-07-2020

Wij streven ernaar om u en onze verzekerden zo snel mogelijk duidelijkheid te geven over een machtigingsaanvraag. De manier van aanvragen speelt hierbij een belangrijkere rol. Wanneer u de aanvragen digitaal indient, kunnen wij deze sneller afhandelen. Daarom vragen wij u machtigingsaanvragen via machtigingenportaal VECOZO in te dienen.

Toegang aanvragen machtigingenportaal VECOZO

Maakt u nog geen gebruik van het machtigingenportaal VECOZO? Dan dient u een certificaat aan te vragen. Een certificaat vraagt u eenvoudig en snel aan via de website van VECOZO. Houd er rekening mee dat het een aantal werkdagen duurt voordat uw certificaat gereed is.

Machtigingsaanvragen: welke gegevens levert u bij ons aan?

Op dit moment wordt onze website geoptimaliseerd. Op de webpagina machtigingen leest u binnenkort meer over wanneer er een machtigingsaanvraag nodig is en vindt u - per categorie/prestatiecodes - meer informatie over welke gegevens nodig zijn om de machtigingsaanvraag in behandeling te nemen.

Voor de meest actuele informatie over machtigingen adviseren wij u deze webpagina goed in de gaten te houden. Daarnaast vragen wij u, in verband met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), om bij het aanvragen van een machtiging alléén de informatie mee te sturen die relevant is voor de beoordeling van de aanvraag. Gegevens die niet van belang zijn kunt u verwijderen en/of doorstrepen. Zo kunnen wij de aanvragen zo zorgvuldig mogelijk behandelen, rekening houdend met de privacy van uw patiënten en onze verzekerden.

Hulp nodig? Wij helpen u graag!

Wij begrijpen dat het digitaal aanvragen (via machtigingportaal VECOZO) van machtigingen anders kan zijn dan u gewend bent. Op de website van VECOZO vindt u daarom een overzicht van de veelgestelde vragen en antwoorden over het in gebruik nemen van het machtigingenportaal. Heeft u na het lezen van deze informatie nog steeds vragen over het machtigingenportaal? Dan kunt u contact opnemen met VECOZO. Heeft u een specifieke vraag aan ons? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag!
  • Logo VGZ
  • Logo Bewuzt
  • Logo IZA
  • Logo VGZ voor de Zorg
  • Logo Unive
  • UMC Zorgverzekering
  • Logo Zekur
  • Logo Zorgzaam