Contractering tandprothetische zorg 2020

25-09-2019
In 2020 contracteren wij de tandprothetische zorg (P-codes) en tandprothetische zorg op implantaten (J-codes) bij zowel tandartsen als tandprothetici (overeenkomst 'Tandprothetische zorg 2020'). Wij bieden deze overeenkomst aan via het Zorginkoopportaal van VECOZO. Het is daarom belangrijk dat u toegang heeft tot het Zorginkoopportaal én over de juiste autorisaties beschikt.

Vragenlijst in het Zorginkoopportaal VECOZO

Heeft u in 2018-2019 prothetische behandelingen bij ons gedeclareerd? Dan staat er sinds 30 augustus jl. een vragenlijst voor u klaar in VECOZO. Indien u een overeenkomt Tandprothetische zorg voor 2020 wilt aanvragen, is het dus belangrijk dat u toegang heeft tot het Zorginkoopportaal van VECOZO. Heeft u nog geen toegang tot het Zorginkoopportaal? Dan dient u dit allereerst aan te vragen bij VECOZO.

Aanvragen toegang én autorisaties Zorginkoopportaal VECOZO

Naast toegang tot het Zorginkoopportaal is het, voor het aanvragen van een overeenkomst, noodzakelijk dat u - binnen het VECOZO portaal - beschikt over de autorisaties voor de uitvraagmodule en de contracteermodule. Zonder deze autorisaties is het helaas niet mogelijk om een overeenkomst aan te vragen. 

Wij adviseren u om de toegang en/of autorisaties tijdig aan te vragen bij VECOZO. Heeft u specifieke vragen? Bekijk dan de veelgestelde vragen en antwoorden op vecozo.nl

Heeft u al toegang tot het Zorginkoopportaal, maar heeft u nog geen vragenlijst ontvangen?

Controleer dan of u over de juiste autorisaties (uitvraagmodule & contracteermodule) beschikt. Indien dit niet het geval is, vragen wij u vriendelijk om dit allereerst in orde te maken. Beschikt u over het certificaat (toegang tot het Zorginkoopportaal) en de juiste autorisaties? Dan kunt u bij ons een overeenkomst aanvragen

Wanneer wij uw aanvraag hebben ontvangen, zetten we in VECOZO een vragenlijst voor u klaar op de aangegeven AGB-code. Wanneer de vragenlijst volledig is ingevuld en voorzien is van de benodigde bijlagen, wordt uw inschrijving beoordeeld door onze zorginkopers. Op het moment dat uw inschrijving voldoet aan de criteria, wordt de zorgovereenkomst aangeboden in VECOZO en kunt u hem daar accepteren.
  • Logo VGZ
  • Logo Bewuzt
  • Logo IZA
  • Logo VGZ voor de Zorg
  • Logo Unive
  • UMC Zorgverzekering
  • Logo Zekur
  • Logo Zorgzaam