QBR Safari

Ervaar de VGZ Way of Working
tijdens de QBR

Hoe refinen, plannen en stemmen meer dan 500 VGZ medewerkers tegelijkertijd af? Medewerkers van ons eigen Way of Working Competence Center laten het je graag zien tijdens één van onze QBRs (Quarterly Business Reviews - ook wel een PI Planning). Op deze pagina lees je meer hierover en kun je je als externe gast direct aanmelden voor één van de volgende edities.

Wat is een QBR precies?

Één dag per kwartaal komen al onze medewerkers van de verschillende divisies samen. Tijdens deze bijeenkomst - de QBR (Quarterly Business Review) - staat alles in teken van refinen, plannen en afstemmen.

De dag wordt gestart met een terugblik op de resultaten van het vorige kwartaal, waarna samen aan de slag wordt gegaan met het maken van nieuwe kwartaalplanningen. Het doel? Een gedeelde visie creëren en gezamenlijk commitment bereiken over de invulling van het komende kwartaal. De QBR staat centraal in de VGZ Way of Working, gebaseerd op Lean, Agile en Zelforganisatie filosofieën en methodieken.

Bekijk onderstaande filmpjes om een indruk te krijgen van één van onze QBRs en de VGZ Way of Working.

Kwartaalplanning bij Coöperatie VGZ

VGZ Way of Working

Aanmelden voor de volgende editie

Zelf de VGZ Way of Working en onze Agile werkwijze ervaren tijdens een QBR? Medewerkers van ons eigen Competence Center verwelkomen ieder kwartaal externe gasten van diverse organisaties. De belangstelling voor de QBR Safari is groot en het aantal plekken beperkt. We maken daarom een selectie, waarbij we de voorkeur geven aan onze (collectieve) partners en bedrijven die een maatschappelijk impact maken.

Het bijwonen van de QBR is met name interessant voor (middel)grote organisaties die willen starten met een Agile werkwijze of die hun huidige werkwijze willen optimaliseren.

Wilt u de QBR van VGZ live in Arnhem bijwonen van 8:30 uur tot 13:00 uur? Na aanmelding (via onderstaand formulier) ontvangt u een voorlopige bevestiging. Ongeveer een week voor de QBR plaats vindt, hoort u of uw aanmelding definitief is.  

Aanmelden

'Velden met een * zijn verplicht'

NB: aanmelden kan t/m 21 juni 2023.

Logo WoW way of working door VGZ

  • Logo VGZ
  • Logo Bewuzt
  • Logo IZA
  • Logo VGZ voor de Zorg
  • Logo Unive
  • Placeholder Image
  • Logo Zekur
  • Logo Zorgzaam