Alle premies van Cooperatie VGZ bekend

ZEKUR, Univé Select, Bewuzt en VGZ voor de Zorg in top 6 voordeligste premies 

online labels tabel
online labels tabel
13-11-2018

Maandag 12 november zijn de laatste zorgpremies voor 2019 bekend gemaakt. Hieruit is naar voren gekomen dat vier van de zes goedkoopste zorgpremies dit jaar worden aangeboden door ZEKUR, Univé Select, Bewuzt en VGZ voor de Zorg, allemaal uitgevoerd door Coöperatie VGZ.

ZEKUR: al 11 jaar de laagste premie

ZEKUR heeft voor 2019 opnieuw de laagste zorgpremie van Nederland voor de basisverzekering op basis van het verplicht eigen risico. De premie van ZEKUR is vastgesteld op € 98,50 per maand (naturapolis, op basis van selectie van zorgverleners). Voor Gewoon ZEKUR kan de premie al 11 jaar voordelig worden gehouden, omdat deze compleet online wordt afgesloten en er passende afspraken zijn gemaakt met geselecteerde zorgverleners. Voor spoedeisende zorg en verloskunde geldt dat verzekerden altijd en overal terecht kunnen.

Univé Zorg Select

De premie van Univé Zorg Select in 2019 bedraagt € 105,85 en is daarmee een van de scherpste premies voor de natura zorgverzekering. Verzekerden bij Univé Zorg Select kunnen naast een keuze uit losse modules per zorgsoort, ook kiezen voor een aanvullend pakket waar de meest voorkomende zorg is verzekerd: Aanvullend Goed, Beter of Best. De premies van de meest gebruikte aanvullende losse modules stijgen licht. Bijvoorbeeld Fysio 9 met 9 behandeling stijgt met € 0,05 (0,7%) en is € 6,75 per maand. Tand 500 met een vergoeding van maximaal € 500 euro blijft gelijk met € 22,95 per maand.

Bewuzt

Bewuzt heeft de zorgpremie voor 2019 vastgesteld op € 105,95 per maand. Naast deze basisverzekering biedt de internetverzekeraar losse modules aan voor tand, fysio, etc. Hoe meer modules, hoe hoger de (stapel)korting. Daarnaast is Bewuzt het enige zorgverzekeringsmerk in Nederland dat werkt met een no claim korting. Een jaar niet geclaimd uit een van de aanvullende modules, levert extra premiekorting op voor het volgende jaar. Verzekerden van Bewuzt krijgen in 2019 een gratis tandongevallenverzekering erbij.

VGZ voor de zorg

De IZZ Zorgverzekering is de zorgverzekering van mensen in de zorg. De IZZ Zorgverzekering wordt mogelijk gemaakt door Stichting IZZ en Coöperatie VGZ. Dat doen we al 40 jaar samen. Speciaal voor deze doelgroep hebben we een goedkopere variant van de basisverzekering via internet: de basisverzekering Bewuzt. De premie voor 2019 is  € 105,95.

Overige premies

De VGZ-premies werden afgelopen zaterdag bekend gemaakt. We zijn er opnieuw in geslaagd de laagste premie van de grote 4 zorgverzekeraars neer te zetten. Daarnaast heeft Coöperatie VGZ een gericht aanbod voor personeel in de zorg: medewerkers van universitaire ziekenhuizen via www.umczorgverzekering.nl en voor het ledencollectief voor mensen in de zorg via www.izz.nl. Ambtenaren kunnen zich verzekeren via www.iza.nl. Unive heeft voor haar klanten een speciaal ledencollectief. Hierbij krijgen klanten korting op de zorgverzekering wanneer zij meerdere schadeverzekeringen van Unive hebben, zie www.unive.nl

 
Contactgegevens
voor mediarelaties
Coöperatie VGZ
24/7
  • Logo VGZ
  • Logo Bewuzt
  • Logo IZA
  • Logo VGZ voor de Zorg
  • Logo Unive
  • UMC Zorgverzekering
  • Logo Zekur
  • Logo Zorgzaam