De leden van de Ledenraad

Dit zijn de leden van de Ledenraad van Coöperatie VGZ. Zij vertegenwoordigen de verzekerden van VGZ en oefenen zo invloed uit op het beleid van hun zorgverzekeraar. Ieder lid heeft hiervoor zo zijn/haar eigen motivatie. 
Alda van Zijl

Alda van Zijl-Hoek

Zoelmond

“De leden van VGZ optimaal helpen met goede en zinnige zorg is heel belangrijk. Als onafhankelijk voorzitter ben ik verantwoordelijk het functioneren van de Ledenraad en overleg ik regelmatig met de RvB en de RvC om de goede samenwerking te borgen.”

Leo Bezemer

Leo Bezemer

Hattem

“Ik wil dat alle verzekerden bij de VGZ-familie, zinnige zorg krijgen. De één om een gezonde levensstijl te versterken, de ander die ziek is (soms langdurig of ernstig) weet dat VGZ naast je staat en er is. En je passende zorg krijgt.”

Sylvie Bogaerts

Sylvie Bogaerts

Eindhoven

“Doordat ik als lid van de ledenraad Coöperatie VGZ gehoord wordt en verbaal sterk ben, kan ik samen met andere ledenraadsleden écht het verschil maken voor onder andere de kwetsbare leden.”

Cor Groenewoud

Cor Groenewoud

Oudorp

''Als lid van de Ledenraad VGZ kan ik actief mijn bijdrage leveren aan het realiseren van blijvend toegankelijke, betaalbare en kwalitatief goede zorg.
Via de Ledenraad is het namelijk mogelijk om deze doelen – primair vanuit het belang van de VGZ-leden – te beïnvloeden en helpen verder te ontwikkelen. Dat vind ik zinnig en waardevol.''

Loes Kort

Loes Kort

Arnhem

''Ik wil invloed hebben om mijn eigen toekomst en die van mijn kinderen. Ik streef naar een toekomst waarin goede zorg nog altijd geboden kan worden en ik kan hier nu zelf aan bijdragen als lid van de Ledenraad.''

Mireille Kranendonk

Mireille Kranendonk

Assen

“Met enthousiasme en gezonde nieuwsgierigheid vertegenwoordig ik de leden van coöperatie VGZ. De visie zinnige zorg en werken aan een gezonder Nederland is daarbij voor mij leidend.”

Wouter Meijer

Wouter Meijer

Rotterdam

“Ik vind het van groot belang dat de inbreng van jonge verzekerden wordt gehoord bij een grote zorgverzekeraar als Coöperatie VGZ. Daar zet ik me voor in binnen de Ledenraad.”

Ben Post

Ben Post

Veenendaal

“Het werk in de Ledendraad inspireert me om voortdurend na te denken over de geweldig zorgverlening in ons land!”

Cicilia Rijsdijk

Cicilia Rijsdijk

Barendrecht

“Ik sta voor een effectieve en doelmatige zorg voor ouderen.”

Marcel de Ruiter

Marcel de Ruiter

Spijkenisse

''Ik heb brede belangstelling in de medische wereld plus professionele kennis/ervaring van inkoopprocessen.

Maatschappelijk komt er de komende jaren veel op de samenleving af. We moeten zorg (en welzijn) toegankelijk en betaalbaar houden voor iedereen in Nederland.''

''Als Ledenraadslid wil ik inspireren, meedenken en ook toezicht houden en kritisch zijn. Dat is immers de rol van de Ledenraad.''

Carla Smedema

Carla Smedema

Driel

“We leven in een prachtig land waarin solidariteit een belangrijk goed is. Als ledenraadslid vind ik het belangrijk om steeds aandacht te hebben voor de toegankelijkheid en betaalbaarheid van zorg voor iedereen.”

Mark de Smet

Mark De Smet

“Binnen het zorgspeelveld meedenken en invloed uitoefenen op de strategie en beleid (van Coöperatie VGZ) vanuit de leden/verzekerden-bril.”

Ger Sluman

Ger Sluman

Duiven

“Omdat ik geïnteresseerd ben in de wijze waarop we de zorg in Nederland inrichten en ik mijn kennis en ervaring graag wil gebruiken om op te komen voor de belangen van alle leden.”

Ton Schakel

Ton Schakel

Kudelstaart

Henk Bleekenmolen

Henk Bleekenmolen

''Er gaat veel veranderen in de gezondheidszorg. Het is daarbij van groot belang dat de behoeften en verlangens van alle verzekerden (de leden van VGZ) helder in beeld zijn en blijven. Denk aan: betaalbaarheid, toegankelijkheid, preventie, tijdige diagnoses, nieuwe behandelingen, etc. Ik zet mij in voor de belangen van al onze leden op deze gebieden.''

Patrick Vaanholt

Patrick Vaanholt

"Goede, betaalbare en toegankelijke zorg voor iedereen. Dat vind ik belangrijk en hier wil ik als lid van de ledenraad over meedenken en meepraten."

Contact met de Ledenraad

Steven Bangoer

“Als Bestuursondersteuner draag ik zorg voor de inhoudelijke en praktische ondersteuning van de Ledenraad. Heeft u vragen aan de Ledenraad? Of wilt u in contact komen met de Ledenraad? Dan nodig ik u van harte uit om contact met mij op te nemen via ledenraadvgz@vgz.nl"

  • Logo VGZ
  • Logo Bewuzt
  • Logo IZA
  • Logo VGZ voor de Zorg
  • Logo Unive
  • UMC Zorgverzekering
  • Logo Zekur
  • Logo Zorgzaam