De leden van de Ledenraad

Dit zijn de leden van de Ledenraad van Coöperatie VGZ. Zij vertegenwoordigen de verzekerden van VGZ en oefenen zo invloed uit op het beleid van hun zorgverzekeraar. Ieder lid heeft hiervoor zo zijn/haar eigen motivatie. 
Joke Calis-Van den Abbeele

Joke Calis - Van den Abbeele

Nederhorst den Berg

“Lid zijn van de Ledenraad van VGZ betekent voor mij: bijdragen aan een goede, complete verzekering, die ook betaalbaar is. Dat is met de stijgende zorgkosten en vergrijzing niet eenvoudig, maar wel noodzakelijk. Daar zet ik mij graag voor in.”

Ton Schakel

Ton Schakel

Kudelstaart

Leo Bezemer

Leo Bezemer

Hattem

“Ik wil dat alle verzekerden bij de VGZ-familie, zinnige zorg krijgen. De één om een gezonde levensstijl te versterken, de ander die ziek is (soms langdurig of ernstig) weet dat VGZ naast je staat en er is. En je passende zorg krijgt.”

Sylvie Bogaerts

Sylvie Bogaerts

Eindhoven

“Doordat ik als lid van de ledenraad Coöperatie VGZ gehoord wordt en verbaal sterk ben, kan ik samen met andere ledenraadsleden écht het verschil maken voor onder andere de kwetsbare leden.”

Arian van Hoof

Arian van Hoof

Goirle

"Als oud-zorgmedewerker weet ik wat klanten doormaken als zij ziek en herstellend zijn. Ik wil mijn ervaring en expertise inzetten om op beleidsniveau het denken vanuit het perspectief van de klant steeds onder de aandacht te brengen."

Paul Clabbers

Paul Clabbers

Nootdorp

"Als lid van de Ledenraad maak ik mij sterk voorde behartiging van de belangen van de leden. Ook draag ik bij aan het creëren van voldoende invloed van de leden op het beleid van VGZ."

Richard Geevers

Richard Geevers

Middelburg

“Mijn motivatie is om 'de complexe wereld van de zorg' een stukje eenvoudiger te maken zodat iedereen zelf kan zien en begrijpen hoe goed we het in Nederland geregeld hebben maar, het kan uiteraard altijd nog beter."

Wouter Meijer

Wouter Meijer

Rotterdam

“Ik vind het van groot belang dat de inbreng van jonge verzekerden wordt gehoord bij een grote zorgverzekeraar als Coöperatie VGZ. Daar zet ik me voor in binnen de Ledenraad.”

Carla Smedema

Carla Smedema

Driel

“We leven in een prachtig land waarin solidariteit een belangrijk goed is. Als ledenraadslid vind ik het belangrijk om steeds aandacht te hebben voor de toegankelijkheid en betaalbaarheid van zorg voor iedereen.”

Alda van Zijl

Alda van Zijl-Hoek

Zoelmond

“De leden van VGZ optimaal helpen met goede en zinnige zorg is heel belangrijk. Als onafhankelijk voorzitter ben ik verantwoordelijk het functioneren van de Ledenraad en overleg ik regelmatig met de RvB en de RvC om de goede samenwerking te borgen.”

Cicilia Rijsdijk

Cicilia Rijsdijk

Barendrecht

“Ik sta voor een effectieve en doelmatige zorg voor ouderen.”

Krisje Hurkens

Krisje Hurkens

Elst

“Ik vind het belangrijk om VGZ scherp te houden in hun rol als organisatie ten opzichte van de verzekerden. Dat betekent een lage prijs voor de verzekering, maar ook toegankelijke en goede zorg. Dit evenwicht bewaren in een complex stelsel, daar wil ik mijn bijdrage aan leveren.”

Mireille Kranendonk

Mireille Kranendonk

Assen

“Met enthousiasme en gezonde nieuwsgierigheid vertegenwoordig ik de leden van coöperatie VGZ. De visie zinnige zorg en werken aan een gezonder Nederland is daarbij voor mij leidend.”

Mark de Smet

Mark De Smet

“Binnen het zorgspeelveld meedenken en invloed uitoefenen op de strategie en beleid (van Coöperatie VGZ) vanuit de leden/verzekerden-bril.”

Bianca Zweers

Bianca Zweers

Rosmalen

"Ik wil graag als lid van de Ledenraad mijn schouders eronder zetten om de zorg nog beter te maken. Om iets extra’s toe te voegen aan mijn directe omgeving, de mensheid en de maatschappij.”

Ben Post

Ben Post

Veenendaal

“Het werk in de Ledendraad inspireert me om voortdurend na te denken over de geweldig zorgverlening in ons land!”

Ger Sluman

Ger Sluman

Duiven

“Omdat ik geïnteresseerd ben in de wijze waarop we de zorg in Nederland inrichten en ik mijn kennis en ervaring graag wil gebruiken om op te komen voor de belangen van alle leden.”

Evi Koster

Evi Koster

Alphen aan den Rijn

Ik vind het belangrijk om te beseffen dat we allemaal wel eens patiënt zijn. En als je dan iets overkomt, wil je graag als mens gezien en gehoord worden. En daar waar mogelijk eigen keuzes kunnen maken als het gaat om je behandeling. Daar zet ik mij voor in.

Contact met de Ledenraad

Steven Bangoer

“Als Bestuursondersteuner draag ik zorg voor de inhoudelijke en praktische ondersteuning van de Ledenraad. Heeft u vragen aan de Ledenraad? Of wilt u in contact komen met de Ledenraad? Dan nodig ik u van harte uit om contact met mij op te nemen via ledenraadvgz@vgz.nl"

  • Logo VGZ
  • Logo Bewuzt
  • Logo IZA
  • Logo VGZ voor de Zorg
  • Logo Unive
  • Placeholder Image
  • Logo Zekur
  • Logo Zorgzaam