De Award wordt iedere twee jaar uitgereikt aan bedrijven die vooruitstrevend en innovatief zijn op het gebied van nieuwe huisvestingstrends. De inrichting van de VGZ-kantoren sluit volledig aan op de manier van flexibel (samen-)werken en kennisdelen die binnen VGZ wordt toegepast.
 
Richard Helmus, afdelingsmanager van Facilitair management, nam namens Coöperatie VGZ de hoofdprijs in ontvangst:

“Het is een enorme eer om de Winning Workplace Award van JLL in ontvangst te mogen nemen. Onze organisatie en de werkomgeving zorgen er niet alleen voor dat we elke dag met plezier naar ons werk gaan, maar het helpt ons ook talent aan te trekken en werknemers te behouden. Deze award is de waardering voor de ontwikkeling en professionaliseringsslag die VGZ in de afgelopen jaren op workplace gebied heeft doorgemaakt en motiveert ons om in de toekomst te blijven innoveren.”

 
Begin oktober werden de werkomgevingen van de drie finalisten door een vakjury bezocht en beoordeeld. De jury keek deze editie vooral naar de human experience: hoe worden medewerkers gefaciliteerd en gemotiveerd door hun werkomgeving? Daarbij gaat het bijvoorbeeld om het welzijn van medewerkers en hoe en waar ze hun werk kunnen uitoefenen. De vorige edities werden achtereenvolgens gewonnen door Vodafone, Essent en Dimence.
 

Bekijk de video van het VGZ-kantoor in Arnhem

Neem een kijkje in ons kantoor in Arnhem om een indruk te krijgen van onze moderne werkomgeving met de aantrekkelijkste werkplekken.