Gezond organiseren

VGZ QBR Safari

Krijg een uniek kijkje achter de schermen en laat je inspireren


Een gezonde organisatie wordt gedreven door vitale medewerkers, een prettige werkomgeving en een effectieve werkwijze. Ons doel is om de gezondste organisatie van Nederland te worden. Hoe wij dit bereiken? Ontdek het zelf tijdens onze QBR Safari.

QBR Safari

Dit unieke kijkje achter de schermen van VGZ vindt plaats tijdens de Quarterly Business Review op ons kantoor in Arnhem. Tijdens de QBR safari bespreken we de VGZ Way of Working, onze ambitie om de Gezondste Organisatie te worden en het belang van Gezond Werkgeverschap. We sluiten de safari af met een rondleiding door ons pand, het gezondste kantoor van Nederland. Deze safari is boeiend voor zowel organisatieontwikkelaars als HR-professionals en leidinggevenden bij organisaties met meer dan 250 medewerkers.
 

VGZ Way of Working

Bij VGZ geloven we dat een wendbare organisatie bijdraagt aan de bevlogenheid van onze medewerkers en het leveren van waarde voor onze leden en zorgaanbieders. De VGZ Way of Working is daarbij essentieel. We werken met heldere doel, zijn transparant en investeren in leiderschap. Dit leidt tot groei en autonomie van onze medewerkers en teams, waarbij de klant altijd centraal staat. De VGZ Way of Working is gebaseerd op de principes van lean, agile en zelforganisatie. We zijn alert op de laatste ontwikkelingen in de markt en organisatie en daarom staat de VGZ Way of Working nooit stil. 
 

Gezondste Organisatie

Als zorgverzekeraar streven we ernaar om voorop te lopen in het makkelijker maken van gezond leven. Dit doen we met innovatieve ideeën en oplossingen die ons allemaal meer grip geven op onze gezondheid en zorg. De purpose van VGZ is dan ook: samen werken aan een gezonder Nederland met toekomstbestendige zorg voor iedereen. Maar hoe werken we bij VGZ aan een gezonder Nederland? Dat begint bij onszelf. Onze ambitie is om de gezondste organisatie van Nederland te zijn. Tijdens de QBR Safari gaan we in op de thema’s “gezond voelen”, “gezond werken” en “gezond organiseren”, en laten we zien hoe we dit meten en verbeteren.
 

Gezond Werkgeverschap

Als werkgever streef je naar een gezonde werkomgeving waarin medewerkers hun taken op een gezonde manier kunnen uitvoeren, ongeacht hun persoonlijke situatie. Dat noemen we bij VGZ Gezond Werkgeverschap. Wij helpen daar graag bij. Of je nu al ver gevorderd bent met je vitaliteitsbeleid of net begint, wij bieden ondersteuning op het gebied van gezondheid en vitaliteit binnen je organisatie. Van adviestrajecten tot workshops, en van apps tot podcasts, blogs en factsheets. Tijdens de QBR Safari vertellen we er graag meer over, waarna je in je eigen organisatie er direct mee kunt starten.
Waarom moeten HR-professionals hierbij aanwezig zijn?

Voor HR-professionals is de VGZ QBR Safari een waardevolle kans om hun expertise te vergroten en nieuwe inzichten op te doen. Door deel te nemen aan dit event, in het gezondste kantoor van Nederland, ervaart u de VGZ-werkwijze in de praktijk:

 • Inspiratie in een Gezonde Werkomgeving: ons kantoor in Arnhem is in de eerste plaats een gezonde werkomgeving voor onze medewerkers. De QBR Safari biedt daarnaast een showcase van wat er mogelijk is om de vitaliteit van uw eigen organisatie te verbeteren.
 • Netwerken en Samenwerken: de VGZ QBR Safari brengt professionals uit verschillende vakgebieden samen. Dit biedt een unieke gelegenheid om te netwerken en best practices te delen met vakgenoten.
 • De VGZ Way of Working: de QBR Safari neemt u mee in onze werkwijze die is gebaseerd op de organisatie-filosofieën Lean, Agile en zelforganisatie.

Direct aanmelden om bij de eerstvolgende VGZ QBR te zijn

Grijp uw kans om deel te nemen aan dit event. Schrijf u nu in voor de VGZ QBR Safari en laat u inspireren.

Aanmelden

*Twee weken voor de QBR sluiten we de mogelijkheid tot aanmelden, zodat we ons goed kunnen voorbereiden op een warm welkom. De QBR Safari is populair; daarom beperken we het aantal deelnemers tot 3 personen per organisatie. Bij verhindering, meld je tijdig af om ruimte te geven aan anderen en verspilling te voorkomen. We kijken uit naar je deelname!

Logo WoW way of working door VGZ

Hoe ziet een VGZ QBR Safari eruit?

Bekijk onderstaande filmpjes om een indruk te krijgen van een QBR Safari en de VGZ Way of Working.


 

 • Logo VGZ
 • Logo Bewuzt
 • Logo IZA
 • Logo VGZ voor de Zorg
 • Logo Unive
 • UMC Zorgverzekering
 • Logo Zekur
 • Logo Zorgzaam