QBR Safari

Ervaar de VGZ Way of Working
tijdens de QBR

Ontdek een Nieuwe Dimensie van Vitaliteit Bij VGZ zijn we toegewijd aan het bevorderen van gezondheid en vitaliteit, niet alleen voor onze leden maar ook voor organisaties en hun medewerkers. Daarom nodigen we óók HR-professionals uit om deel te nemen aan onze VGZ QBR Safari op ons hoofdkantoor in Arnhem, dat trots bekendstaat als het gezondste kantoor van Nederland.

Wat is een QBR Safari?

Onze VGZ QBR (Quarterly Business Review) Safari is een uniek evenement dat vier keer per jaar plaatsvindt. Het is een gelegenheid voor VGZ'ers én belangstellenden om onze zakelijke prestaties bespreken en ook een diepgaande duik nemen in onderwerpen die van vitaal belang zijn voor moderne organisaties. Een VGZ QBR Safari biedt inzicht in de nieuwste trends, strategieën en technologieën die bedrijven kunnen helpen effectief samen te werken en te gezond te organiseren.


Waarom moeten HR-professionals hierbij aanwezig zijn?

Voor HR-professionals is de VGZ QBR Safari een waardevolle kans om hun expertise te vergroten en nieuwe inzichten op te doen. Door deel te nemen aan dit event op het gezondste kantoor van Nederland, kun je de VGZ werkwijze in de praktijk ervaren:

 • Inspiratie in een Gezonde Werkomgeving: Ons hoofdkantoor in Arnhem is niet alleen een bron van inspiratie voor onze medewerkers, maar ook een showcase van wat mogelijk is als het gaat om het creëren van een gezonde werkomgeving. HR-professionals kunnen hier waardevolle ideeën opdoen om de vitaliteit van hun eigen organisatie te verbeteren.
 • Netwerken en Samenwerken: De VGZ QBR Safari brengt professionals uit verschillende vakgebieden samen. Dit biedt HR-professionals de gelegenheid om te netwerken en best practices te delen met collega's met dezelfde passie voor gezondheid en welzijn.
 • De VGZ Way of Working: de QBR Safari neemt je mee in onze werkwijze. Deze manier van werken is gebaseerd op de organisatie-filosofieën Lean, Agile en Zelforganisatie.
Kortom, de VGZ QBR Safari biedt ook HR-professionals een unieke kans om hun kennis te vergroten, te netwerken met gelijkgestemde professionals en te genieten van de inspirerende omgeving van het gezondste kantoor van Nederland.

Direct aanmelden voor de VGZ QBR Safari

Mis deze kans niet om deel te nemen aan dit event in de inspirerende omgeving van ons gezondste kantoor in Arnhem. Schrijf u nu in voor de VGZ QBR Safari en ontdek een nieuwe dimensie van vitaliteit voor uw organisatie.

Aanmelden

Logo WoW way of working door VGZ

Hoe ziet een VGZ QBR Safari eruit?

Bekijk onderstaande filmpjes om een indruk te krijgen van een QBR Safari en de VGZ Way of Working.


 

 • Logo VGZ
 • Logo Bewuzt
 • Logo IZA
 • Logo VGZ voor de Zorg
 • Logo Unive
 • Placeholder Image
 • Logo Zekur
 • Logo Zorgzaam