Symposium Digitalisering in de huisartsenzorg

10-06-2021
Op 23 juni 2021 organiseren we het symposium Digitalisering in de huisartsenzorg. Tijdens dit symposium nemen we u mee in de wereld van digitalisering en effectieve technologieën binnen de huisartsenzorg. Samen met u als huisarts, praktijkondersteuner huisarts, beleidsbepaler of praktijkmanager zien we het als onze missie om de zorg toegankelijk en van hoge kwaliteit te houden. Digitalisering kan hier een bijdrage aanleveren. Maar ook kan het u ondersteunen in uw dagelijkse werkzaamheden. In dit nieuwsbericht leest u meer over het symposium.

 

Digitalisering in de huisartsenzorg, denkt u met ons mee?

Samen met u als huisarts, praktijkondersteuner huisarts, beleidsbepaler of praktijkmanager zien we het als onze missie om de zorg toegankelijk en van hoge kwaliteit te houden. Digitalisering kan hier een bijdrage aanleveren. Maar ook kan het u ondersteunen in uw dagelijkse werkzaamheden.

Of het nu gaat om digitale huisartsenzorg, digitale inloopspreekuren, telezorg, telemonitoring, PGO’s of andere digitale voorzieningen en technologie: digitalisering is niet meer weg te denken uit de huisartsenzorg. Het afgelopen jaar is er tevens een versnelling gekomen op het gebied van digitalisering door het Coronavirus. Naast de voordelen die digitalisering u direct opleveren, vraagt dit ook om extra inspanning, tijd en middelen van u als zorgaanbieder.

Graag verkennen we op 23 juni met u hoe we gezamenlijk invulling geven aan deze uitdaging. In 9 inspirerende breakouts gaan we dieper in op voorbeelden en initiatieven die bijdragen aan de digitalisering van de huisartsenzorg. Meer informatie over het programma, de sprekers en de breakout sessies vindt u op onze website. In het aanmeldformulier geeft u aan welke 2 breakouts u bij wilt wonen.

Het symposium wordt digitaal verzorgd via Microsoft Teams. Na aanmelding ontvangt u een e-mail van ons met een deelnamelink. Aanmelden is mogelijk tot 18 juni 2021.

 

  • Logo VGZ
  • Logo Bewuzt
  • Logo IZA
  • Logo VGZ voor de Zorg
  • Logo Unive
  • UMC Zorgverzekering
  • Logo Zekur
  • Logo Zorgzaam