Vergelijk & Kies

Coöperatie VGZ hecht grote waarde aan transparantie in de zorg. Keuzevrijheid is het startpunt van een goede klantbeleving, en dat is volgens Coöperatie VGZ een van de pijlers van goede zorg. Keuzevrijheid begint met inzicht in de zorg. Op Vergelijk en Kies van Coöperatie VGZ kunnen verzekerden zelf zien met welke zorgaanbieders wij een contract hebben.

Vergelijk en Kies is er echter ook voor zorgaanbieders. Via de website krijgt u zicht op de meningen van patiënten over de diverse zorginstellingen. Ook leest u er waardevolle klantervaringen terug. Zorgaanbieders kunnen de gegevens van Vergelijk en Kies gebruiken om hun dienstverlening verder te verbeteren. Coöperatie VGZ werkt daar met Vergelijk en Kies van harte aan mee.

NAW gegevens aanpassen via Vektis

Wilt u uw NAW gegevens in Vergelijk en Kies aanpassen of aanvullen? Dan kunt u terecht bij Vektis. Wij nemen uw gegevens namelijk over van Vektis. Zijn uw gegevens in Vergelijk en Kies niet hetzelfde als in Vektis? Dan kunt u dat melden via Contractmanagement.info@vgz.nl

Hebt u als zorgaanbieder onlangs uw gegevens aangepast bij Vektis en ziet u deze nog niet terug in Vergelijk en Kies? Dan kan het zijn dat uw aanpassingen nog niet zijn verwerkt in Vergelijk en Kies. Wij nemen de gegevens van Vektis over. De nieuwe gegevens zijn binnen 5 weken te zien in Vergelijk en Kies. 

Feiten en cijfers over de zorg en zorgverzekeringsmarkt

Op Zorgprisma Publiek vindt u betrouwbare cijfers en feiten over de zorg en zorgverzekeringsmarkt in Nederland. De unieke informatie op www.zorgprismapubliek.nl is afkomstig van Vektis, het informatiecentrum voor de zorg. Vektis en de zorgverzekeraars dragen via deze website bij aan de transparantie van de zorg in Nederland.

Met hart voor zinnige zorg

Om u zo goed mogelijk te helpen gebruikt CooperatieVGZ.nl cookies.

Melding verbergen