Overeenkomst paramedische zorg aanvragen

Had u afgelopen jaar geen overeenkomst of bent u gestart als paramedische zorgaanbieder? Dan kunt u met onderstaand formulier een overeenkomst met ons aanvragen. Wij beoordelen vervolgens uw aanvraag. Bij goedkeuring zetten we een overeenkomst voor u klaar in VECOZO. U heeft dus een geldig VECOZO-certificaat nodig om de overeenkomst te kunnen accepteren. 

Goed om te weten voordat u een overeenkomst aanvraagt

Dit formulier is bedoeld voor zorgaanbieders Diëtetiek, Ergotherapie, Huidtherapie, Logopedie, Oefentherapie en Voetzorg. 

 • Als u onlangs bent gestart als zorgaanbieder en niet eerder een aanbod van ons heeft ontvangen, dan kunt u gedurende het hele jaar een overeenkomst aanvragen. De overeenkomst gaat in vanaf de 1e van de maand nadat u heeft getekend.

  Heeft u het afgelopen jaar wel een aanbod voor een overeenkomst gekregen, maar had u deze niet (op tijd) geaccepteerd? Dan kunt u alleen een overeenkomst voor het komende jaar afsluiten in bepaalde periode. In ons Inkoopbeleid Paramedische zorg leest u wanneer deze periode plaatsvindt.

 • Als u een bestaande praktijk heeft en het afgelopen jaar geen aanbod voor een overeenkomst heeft ontvangen, dan kunt u gedurende het hele jaar een overeenkomst aanvragen. Wij beoordelen uw aanvraag en kijken hierbij onder andere naar uw behandelindex van vorig jaar. Na goedkeuring gaat de overeenkomst in vanaf de 1e van de maand nadat u heeft getekend. 

  Heeft u het afgelopen jaar wel een aanbod voor een overeenkomst gekregen, maar had u deze niet (op tijd) geaccepteerd? Dan kunt u alleen een overeenkomst voor het komende jaar afsluiten in bepaalde periode. In ons Inkoopbeleid Paramedische zorg leest u wanneer deze periode plaatsvindt.

 • Dan hoeft u dit formulier niet in te vullen. U ontvangt automatisch bericht van ons via VECOZO met een nieuw contractaanbod voor het aankomende jaar. In ons Inkoopbeleid Paramedische zorg kunt u terugvinden wanneer u een contractaanbod kunt verwachten en voor wanneer u deze moet accepteren.

  Geen nieuw aanbod ontvangen
  Heeft u niet automatisch een nieuw aanbod ontvangen? Dan is er sprake van overmacht aan onze kant óf u voldoet niet meer aan de minimumeisen. Als u hier vragen over heeft, neem dan contact met ons op via het contactformulier

Formulier overeenkomst aanvragen

Let op: de maximale bestandsgrootte van uw bijlage(s) is 11 MB. Wilt u meerdere bijlages meesturen? Gebruik dan een ZIP-bestand, of voeg per uploadveld één bestand toe. De volgende bestandstypes zijn toegestaan: bmp, doc(x), gif, jpg, pdf, png, tif(f), xls(x). Beveiligde bestanden of bestanden met een (extra) wachtwoord worden niet geaccepteerd.

 • Logo VGZ
 • Logo Bewuzt
 • Logo IZA
 • Logo VGZ voor de Zorg
 • Logo Unive
 • UMC Zorgverzekering
 • Logo Zekur
 • Logo Zorgzaam