Uw gekozen zorgsoort:

Contact

We krijgen dagelijks veel vragen van zorgaanbieders. Die gaan vaak over machtigingen, declareren of andere onderwerpen. Veel antwoorden op vragen hebben we ook online staan in onze kennisbank. Staat het antwoord niet online? Verder op deze pagina staan verschillende mogelijkheden om contact met ons op te nemen.

 

Direct naar:

Machtigingen
De meest gestelde vragen over machtigingen staan ook online. 
Declareren
Declareren gaat vaak goed. Eventuele vragen beantwoorden we graag.
Kennisbank 
Bekijk per onderwerp de vragen en antwoorden die we opgesteld hebben. 

Vragen van verzekerden

Hebben onze verzekerden een vraag of klacht die u niet kunt beantwoorden? Verwijst u ze dan door naar onze klantenservice of afdeling klachtenmanagement.

 

Machtigingen

Bekijk voor meer informatie over machtigingen onze kennisbank Paramedische Zorg. Stuur uw machtigingsaanvraag per post naar:

Coöperatie VGZ
T.a.v. afdeling machtigingen paramedisch
Postbus 25150
5600 RS Eindhoven

 

Contractmanagement

Wilt u een overeenkomst afsluiten? Bekijk de mogelijkheden. Uw verzoek kunt u naar ons mailen.

Zorgaanbiedersloket voor Paramedische zorg

Staat het antwoord op een vraag niet in de kennisbank? Het zorgaanbiedersloket voor paramedische zorg is te bereiken op 040-2975849 (maandag tot en met vrijdag van 8.30 - 17.00 uur). Buiten deze openingstijden zijn wij te bereiken via onderstaand contactformulier.

Wanneer u ons via onderstaand formulier een vraag stelt, krijgt u binnen 2 werkdagen een reactie van ons. Om uw vraag zo deskundig en zo spoedig mogelijk te kunnen beantwoorden, verzoeken wij u aan te geven waar uw vraag betrekking op heeft.
Via dit nummer kunnen we u bereiken als we nog vragen over uw aanvraag hebben.
Het is mogelijk 1 bijlage per formulier te uploaden. Wanneer u meerdere bijlagen tegelijkertijd wilt uploaden, voegt u een ZIP-file toe (instructies bestanden comprimeren). De totale grootte van de bijlage mag maximaal 6 MB zijn. U kunt uw bestanden uploaden als .png, .jpg, .bmp, .tif, .tiff, .pdf, .doc, .docx, .xls, .xlsx, .txt. In verband met de wet op de privacy kunt u hier geen machtigingsaanvragen uploaden.