Rekeningnummer doorgeven of wijzigen

Voor het uitbetalen van uw declaraties hebben wij uw rekeningnummer nodig. Daarom is het belangrijk dat uw rekeningnummer klopt in onze administratie. Om uw rekeningnummer (IBAN) aan ons door te geven of te wijzigen, volgt u onderstaand stappenplan.

Stappenplan rekeningnummer doorgeven of wijzigen

 

 1. Controleer in Vektis of uw e-mailadres klopt bij de AGB-code van uw onderneming

  Is dit niet het geval? Pas dit eerst aan voordat u deze aanvraag indient. Houd rekening met een verwerkingstijd van 5 werkdagen. Hierna kunt u verder met stap 2.

 2. Vul het formulier in

  Vul alle formuliervelden in, onderteken het formulier en sla het op. Bewaar het formulier ook bij uw eigen administratie.

 3. Verzend het ingevulde formulier via het onderstaande online formulier

  Vul de gevraagde gegevens in en voeg het ingevulde, opgeslagen formulier toe als bijlage. Let op: het e-mailadres dat u hieronder invult moet overeenkomen met het e-mailadres van uw onderneming in Vektis. Na verzending ontvangt u een automatische ontvangstbevestiging per e-mail.

 4. Uw rekeningnummer (IBAN) wordt binnen 5 werkdagen gewijzigd

  Zodra uw rekeningnummer is verwerkt, ontvangt u van ons een e-mail. We kunnen het wijzigen van uw rekeningnummer niet inplannen voor een later moment.

 Registratie in het UBO-register

Voordat we uw nieuwe rekeningnummer verwerken en betalingen uitvoeren, controleren we de registratie van uw Ultimate Benificial Owner (UBO). Dit doen we zowel bij gecontracteerde als niet-gecontracteerde zorgaanbieders. De UBO-registratie is correct wanneer: 

Formulier rekeningnummer doorgeven of wijzigen

Vul hier het e-mailadres in dat u ook in Vektis heeft geregistreerd bij uw onderneming AGB-code.Alléén voor GGZ-zorgaanbieders zonder overeenkomst:

Heeft u geen GGZ-zorgovereenkomst met ons? Dan vragen wij u aan deze voorwaarden voor rechtstreeks declareren te voldoen.


Let op: de maximale bestandsgrootte van uw bijlage(s) is 11 MB. Wilt u meerdere bijlages meesturen? Gebruik dan een ZIP-bestand, of voeg per uploadveld één bestand toe. De volgende bestandstypes zijn toegestaan: bmp, doc(x), gif, jpg, pdf, png, tif(f), xls(x). Beveiligde bestanden of bestanden met een (extra) wachtwoord worden niet geaccepteerd.

 • Logo VGZ
 • Logo Bewuzt
 • Logo IZA
 • Logo VGZ voor de Zorg
 • Logo Unive
 • Placeholder Image
 • Logo Zekur
 • Logo Zorgzaam