Rekeningnummer doorgeven of wijzigen

Om uw rekeningnummer (IBAN) aan ons door te geven of te wijzigen, volgt u onderstaand stappenplan. Let op: we kunnen geen verzoeken in behandeling nemen waarbij de ingangsdatum in de toekomst ligt. 

 1. Controleer in Vektis of uw e-mailadres juist vermeld is bij de AGB-code van uw onderneming. Is dit niet het geval? Pas dit eerst aan alvorens u deze aanvraag indient. Voert u een wijziging door in Vektis? Houd dan rekening met een verwerkingstijd van 5 werkdagen. Hierna kunt u verder met stap 2.

 2. Vul het formulier volledig in, onderteken het & sla het op (ook voor uw eigen administratie).

 3. Vul hieronder uw AGB-code, naam en e-mailadres in. Let op: uw e-mailadres moet overeenkomen met het e-mailadres van uw onderneming in Vektis, anders kunnen wij uw verzoek niet in behandeling nemen.

 4. Voeg de ingevulde, opgeslagen versie van het wijzigingsformulier toe als bestand en klik op verzenden. U ontvangt vervolgens een automatische ontvangstbevestiging per e-mail.

 5. Uw rekeningnummer (IBAN) wordt binnen 5 werkdagen gewijzigd. U ontvangt hierover geen correspondentie, tenzij wij nog aanvullende informatie van u nodig hebben.

Vul hier het e-mailadres in dat u ook in Vektis heeft geregistreerd bij uw onderneming AGB-code.


Let op: de maximale bestandsgrootte van uw bijlage(s) is 11 MB. Wilt u meerdere bijlages meesturen? Gebruik dan een ZIP-bestand, of voeg per uploadveld één bestand toe. De volgende bestandstypes zijn toegestaan: bmp, doc(x), gif, jpg, pdf, png, tif(f), xls(x). Beveiligde bestanden of bestanden met een (extra) wachtwoord worden niet geaccepteerd.

Komt uw e-mailadres overeen met uw gegevens in Vektis?

Om fraude tegen te gaan, kunnen we alleen aanvragen in behandeling nemen als het e-mailadres dat u aan ons doorgeeft overeenkomt met uw gegevens in Vektis.

Voert u een wijziging door in Vektis? Houdt dan rekening met een verwerkingstijd van 5 werkdagen. Hierna kunt u uw rekeningnummer aan ons doorgeven.

 • Logo VGZ
 • Logo Bewuzt
 • Logo IZA
 • Logo VGZ voor de Zorg
 • Logo Unive
 • Placeholder Image
 • Logo Zekur
 • Logo Zorgzaam