Uw gekozen zorgsoort:

Overeenkomsten 2019

Het betaalbaar houden van goede zorg is onze maatschappelijk rol. Onze missie is niet voor niks 'Samen werken aan een gezonder Nederland. Elke dag weer'. Om dit te bewerkstelligen sluiten wij overeenkomsten af met zorgaanbieders. Zo zorgen we er samen voor dat patiënten de zorg krijgen die zij verdienen!

Digitaal contracteren via Vecozo

Vanaf dit jaar contracteren we digitaal via het Zorginkoopportaal van VECOZO.
De vragenlijsten voor de overeenkomsten zijn inmiddels gereed en staan klaar voor de bij ons bekende partijen.


Heeft u nog geen bericht ontvangen?
Coöperatie VGZ biedt de overeenkomsten aan op praktijk/instellingsniveau. Hiermee komen we tegemoet aan signalen vanuit de markt. Het kan zijn dat uw praktijk/instelling nog niet is aangesloten bij VECOZO of nog niet over de benodigde autorisaties voor het Zorginkoopportaal beschikt. U heeft autorisatie nodig voor de uitvraagmodule en de contracteermodule (bekijken en beoordelen).

Wat dient u te regelen met VECOZO?
Voor toegang tot het Zorginkoopportaal van VECOZO heeft u een geldig persoonlijk certificaat nodig dat voorzien is van de juiste autorisaties. Om de overeenkomst daadwerkelijk te kunnen ondertekenen, heeft de tekenbevoegde (blijkens de KvK-registratie) autorisatie voor het beoordelen van contracten in de contracteermodule nodig.


Hoe kunt u dit regelen?

Op de website van VECOZO vindt u alle informatie over het aanvragen van bovengenoemde onderdelen. Ga naar vecozo.nl/zorginkoopportaal/voorbereiden.


Autorisaties en juiste gegevens geregeld?

Indien u de juiste autorisaties geregeld heeft kunt u een mail sturen naar contractmanagement.info@vgz.nl met vermelding van de overeenkomst die u wilt ontvangen. Wij zetten de vragenlijst dan voor u klaar. Zodra de vragenlijst voor u klaarstaat ontvangt u een bericht.


Meer informatie
Heeft u nog vragen over de werking van het Zorginkoopportaal? Kijk eens op de website van VECOZO bij de ‘Veel gestelde vragen’ via vecozo.nl/zorginkoopportaal/faq/. Staat uw vraag er niet bij, dan kunt u contact opnemen met de afdeling Support & Administratie van VECOZO.

Praktijk/Instelling

Op veler verzoek sluiten we in 2019 de contracten op praktijk/instelling. Dit betekent dat, afhankelijk van de overeenkomst, door iedere bevoegde tandarts (Implantologie en Tandprothetische zorg op implantaten) en iedere bevoegde tandprotheticus (Tandprothetische zorg) die werkzaam is in de gecontracteerde praktijk/instelling gedeclareerd kan worden conform de contractuele voorwaarden.

In aanmerking komen voor een overeenkomst in 2019?

Lees meer informatie over de verschillende soorten overeenkomst: Implantologie 2019-2021, Tandprothetische zorg op implantaten 2019-2021 en Tandprothetische zorg 2019.