Uw gekozen zorgsoort:

Overeenkomsten 2019

Het betaalbaar houden van goede zorg is onze maatschappelijk rol. Onze missie is niet voor niks 'Samen werken aan een gezonder Nederland. Elke dag weer'. Om dit te bewerkstelligen sluiten wij overeenkomsten af met zorgaanbieders. Zo zorgen we er samen voor dat patiënten de zorg krijgen die zij verdienen!

Digitaal contracteren via Vecozo

Vanaf 2019 contracteren we digitaal via Vecozo. Vragen over het portaal van Vecozo verlopen via Vecozo. Let op: op 26 september 2018 wordt de contracteermodule live gezet. U ontvangt een bericht zodra deze voor u beschikbaar is. Voor vragen over het Zorginkoopportaal of technische ondersteuning verwijzen wij u graag door naar support module Zorginkoopportaal van Vecozo.


Informatiebijeenkomst voor Implantologie en Tandprothetische zorg op implantaten

Om een toelichting te geven op de wijzigingen in de overeenkomst 2019 en eventuele vragen te beantwoorden, nodigen wij u graag uit voor een informatiebijeenkomst op woensdagavond 3 oktober 2018 vanaf 17:00 uur, in ons kantoor in Arnhem. Binnenkort ontvangt u hier meer informatie over per e-mail. De eerder gecommuniceerde informatieavond van 19 september komt hiermee te vervallen.


Praktijk/Instelling

Op veler verzoek sluiten we in 2019 de contracten op praktijk/instelling. Dit betekent dat, afhankelijk van de overeenkomst, door iedere bevoegde tandarts (Implantologie en Tandprothetische zorg op implantaten) en iedere bevoegde tandprotheticus (Tandprothetische zorg) die werkzaam is in de gecontracteerde praktijk/instelling gedeclareerd kan worden conform de contractuele voorwaarden.

In aanmerking komen voor een overeenkomst in 2019?

Lees meer informatie over de verschillende soorten overeenkomst: Implantologie 2019-2021, Tandprothetische zorg op implantaten 2019-2021 en Tandprothetische zorg 2019.