Uw gekozen zorgsoort:

Contracten

Om de kwaliteit, klantbeleving en kosten van hulpmiddelen te optimaliseren voor onze verzekerden, sluiten wij overeenkomsten af met leveranciers. In deze overeenkomst leggen we vast wat u mag declareren en voor welk tarief, maar ook aan welke kwaliteitseisen u moet voldoen. Als leverancier kunt u een contract afsluiten met Coöperatie VGZ voor verschillende hulpmiddelen.


Aanvragen of uitbreiden van een overeenkomst

Bent u een leverancier van hulpmiddelen en wilt u een overeenkomst met Coöperatie VGZ afsluiten? Bij Vecozo vindt u alle informatie over contractering en kunt u de contractprocedure doorlopen. Bent u al gecontracteerd en wilt u uw productaanbod uitbreiden? Dan raden we u aan om eerst contact op te nemen met uw zorginkoper.


Algemene inkoopvoorwaarden

Op alle overeenkomsten met Coöperatie VGZ zijn de Algemene Inkoopvoorwaarden zorginkoop Coöperatie VGZ van toepassing.


Contracten voor apotheekhoudenden

Heeft u een contract met ons voor farmaceutische zorg? Dan kunt u in aanmerking komen voor een Zorgovereenkomst hulpmiddelen voor apotheekhoudenden. Dit betreft de hulpmiddelen verbandmateriaal, urine-afvoerend materiaal en incontinentiemateriaal. Sluit de zorgovereenkomst af via het portaal digitaal contracteren van Vecozo. Of download het aanvraagformulier voor overeenkomsten hulpmiddelen door apotheekhoudenden, vul de vragen in en stuur het vervolgens naar:

Coöperatie VGZ Contractmanagement
Postbus 445
5600 AK Eindhoven

Of mail het naar Contractmanagement overeenkomst VGZ. Heeft u nog geen overeenkomst Farmacie? Neemt u dan eerst contact op met de zorginkopers van farmaceutische zorg.


Specifieke inkooponderwerpen

Voor meer informatie over specifieke inkooponderwerpen kijkt u op de relevante pagina’s:

Uw adresgegevens wijzigen

Wilt u uw gegevens wijzigen? Neemt u dan rechtstreeks contact op met Vektis. U kunt hier terecht voor:

  • aanvragen van een nieuwe AGB-code
  • wijzigen van uw gegevens
  • opvragen van zorgaanbiedergegevens

Heeft u een overeenkomst met ons en wilt u uw website bekendmaken op Vergelijk en Kies? Stuurt u dan een e-mail naar contractmanagement.info@vgz.nl. Wij plaatsen uw gegevens vervolgens op onze website.


Wijzigen IBAN-nummer

U kunt uw rekeningnummer wijzigen met het Wijzigingsformulier IBAN-nummer. U kunt dit formulier versturen door onderaan het formulier op de button ‘verzenden’ te klikken. Bijlagen voegt u toe met de paperclip. Lukt het digitaal versturen niet? Print het formulier dan uit en stuur het naar:


Coöperatie VGZ
T.a.v. Contractmanagement Hulpmiddelen
Antwoordnummer 9292
5600 VM EINDHOVEN


Of mail het naar contractmanagement.rekeningnummers@vgz.nl.


Nevenvestigingen doorgeven

U kunt uw nieuwe nevenvestiging doorgeven via zorginkoop.hulpmiddelen@vgz.nl. Uw nevenvestiging moet een eigen AGB-code hebben en voldoen aan dezelfde contractvoorwaarden als uw hoofdvestiging. Geef bij de aanmelding de AGB-codes van zowel uw hoofd- als nevenvestiging aan ons door.