Uw gekozen zorgsoort:

Declaraties

U kunt uw declaraties rechtstreeks bij ons indienen via VECOZO. Om via VECOZO te declareren, gebruikt u een softwareprogramma. U vindt de juiste prestatiecodes in de prestatiecodelijsten van Vektis. Declareert u liever niet zelf? Dan bent u vrij om dit uit te besteden aan een factoringmaatschappij of clearinghouse. U heeft na de behandeling 24 maanden de tijd om de behandelkosten bij ons te declareren. Op de website van VECOZO vindt u een gedetailleerde declaratiehandleiding. Hoeveel u mag declareren vindt u in de Tarievenlijst.


Voordelen van VECOZO 

VECOZO is een organisatie die zorgverleners en zorgverzekeraars de mogelijkheid biedt om via internet op een veilige manier informatie met elkaar uit te wisselen. Met VECOZO kunt u uw declaraties via internet versturen. De verwerking volgt u online. U ziet bijvoorbeeld wanneer uw declaratie is afgehandeld. U ontvangt een digitale afrekenspecificatie en elektronische retourinformatie van de aangeleverde declaraties via VECOZO. Meer informatie over VECOZO vindt u hier

Vragen over uw declaraties?

Heeft u vragen over uw declaraties, mail of bel ons dan gerust via Serviceteam Natura of stuur een bericht via onze contactpagina.


Heeft u vragen over Vecozo?

Neem dan contact op met Vecozo via 013 -462 56 41, support@vecozo.nl of kijk op www.vecozo.nl.


Gerelateerde zorgsoorten

Ketenzorg
Farmacie
Diagnostiek
Paramedische zorg


Relevante links

Vergelijk en Kies 
Vecozo
Prestatiecodelijsten Vektis
Declaratiehandleiding Vecozo
Tarievenlijst 2015