Uw gekozen zorgsoort:

Contracten

Op basis van ons inkoopbeleid sluiten wij individuele contracten af met huisartsen. De Zorgovereenkomst Huisartsgeneeskundige Zorg vormt de basis van het contract. U kunt uw contract aanvullen met een aantal prestaties.

Digitaal de overeenkomst aanvragen

U kunt via de website van Vecozo een vragenlijst voor nieuwe huisartsen aanvragen. Houdt u de volgende gegevens bij de hand:

  • AGB-code zorgverlener
  • AGB-code praktijk
  • Indien van toepassing een getekende verklaring van de praktijkhouder van wie u de praktijk overneemt

Als wij de vragenlijst ontvangen, beoordelen wij binnen 2 weken uw aanvraag. Gaan wij akkoord, dan bieden we digitaal een overeenkomst aan via Vecozo. Bij een afwijzingen nemen we persoonlijk contact met u op.

U kunt de overeenkomst inzien en accepteren zodra deze is klaargezet op de website van Vecozo. Log in met uw Vecozo-certificaat en uw zelfgekozen wachtwoord. Door de overeenkomst te accepteren, verklaart u dat u op geen enkele manier een goodwill heeft betaald aan degene van wie u de praktijk overneemt. U houdt zich hiermee ook aan de verplichting dat u zich minimaal 6 maanden van tevoren meldt bij Coöperatie VGZ wanneer u uw praktijk wilt beëindigen.