Nieuwsoverzicht

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​
Publicatiedatum: 16 november 2017
VGZ wint Winning Workplace Award

​VGZ is uitgeroepen tot winnaar van de Winning Workplace Award 2017. In de finale liet VGZ elektronicabedrijf Plantronics en netbeheerder Enexis achter zich. De prijs werd donderdag uitgereikt tijdens het event Tomorrow@Work in de jaarbeurs in Utrecht.

Bekijk artikel

Publicatiedatum: 11 november 2017
VGZ premie basisverzekering stijgt licht

​VGZ beperkt de premiestijging in 2018 tot €3,25 euro per maand. Hiermee komt de basisverzekering VGZ Ruime Keuze op €116,20 euro per maand. Het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport ging eerder dit jaar uit van een stijging van zes euro per maand voor de basisverzekering, onder andere door de reguliere loon- en prijsstijgingen en de hogere zorgkosten. VGZ weet de premie van de aanvullende verzekeringen gelijk te houden.

Bekijk artikel

Publicatiedatum: 08 november 2017
In debat bij VGZ 'Leefstijl als medicijn'

​Op donderdag 7 december van 17.30 tot 19.00 uur organiseert Coöperatie VGZ in samenwerking met LUMC en TNO bij Corpus in Oegstgeest een debat met als onderwerp Leefstijl als medicijn.

Bekijk artikel

Publicatiedatum: 18 oktober 2017
Meer maatwerk en samenwerking in ketenzorg mogelijk

​In de eerste drie contracten met zorggroepen voor de jaren 2018 en 2019 heeft Coöperatie VGZ afspraken kunnen maken over zorg op maat,  doelmatige ketenzorg, meer samenwerking in de regio, en het voorkomen van onnodige doorverwijzingen naar ziekenhuizen.

Bekijk artikel

Publicatiedatum: 06 oktober 2017
Ziekenhuis Zuyderland

We hebben begrepen dat ziekenhuis Zuyderland klanten van Coöperatie VGZ in een aantal gevallen langer  laat wachten op zorg. We vinden dat heel vervelend voor onze klanten en doen ons uiterste best om dit zoveel mogelijk te voorkomen.

Bekijk artikel

Publicatiedatum: 13 september 2017
VGZ staat garant voor spoedzorg in Den Helder

​De afgelopen weken is onrust ontstaan over de toekomst van de spoedeisende zorg in Den Helder. Noordwest Ziekenhuisgroep en Coöperatie VGZ hebben gezamenlijk aan de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) en het ministerie van VWS gevraagd om na te gaan of de beschikbaarheidsbijdrage nog toereikend is.

Bekijk artikel

Publicatiedatum: 01 september 2017
VGZ finalist voor Winning Workplace Award

​De kantoren van Coöperatie VGZ waren in juli al genomineerd voor de Winning Workplace Award 2017. Vandaag heeft de organisatie meegedeeld dat we zijn doorgedrongen tot de finale. Daarmee behoren de werkplekken van VGZ tot de beste 3 van Nederland. Het woord is nu aan de vakjury. De uitslag van de finale wordt op 16 november bekend gemaakt.

Bekijk artikel

Filter artikelen op:

​​​​

Met hart voor zinnige zorg

Om u zo goed mogelijk te helpen gebruikt CooperatieVGZ.nl cookies.

Melding verbergen