Nieuwsoverzicht

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​
Publicatiedatum: 07 februari 2018
Toekomst van Zorg

​Ben jij verzekerd bij VGZ, UMC of heb je een IZZ Zorgverzekering én ben je verpleegkundige of verzorgende dan nodigen we jou graag uit voor het event ‘Toekomst van ZORG’. We willen met jou nadenken over de uitdagingen van de toekomst

Bekijk artikel

Publicatiedatum: 06 februari 2018
Kom naar het VGZ Lean Event

​Ben je een verbeteraar in de zorg? En altijd op zoek naar hoe processen nog slimmer ingestoken kunnen worden? Dan nodigen we je van harte uit voor het ‘VGZ Lean Event’ met als thema ‘Verbeteren in de Zorg’.

Bekijk artikel

Publicatiedatum: 01 december 2017
Albert Arp nieuw lid RvC

​Per 30 november 2017 is Albert Arp, huidig CEO van de Jaarbeurs Holding, benoemd als lid van de Raad van Commissarissen (RvC) bij Coöperatie VGZ. De Ledenraad van VGZ stemde de laatste dag van november in met deze benoeming. De RvC zocht een commissaris met stevige bestuurlijke ervaring in de zorg, waaronder de langdurige zorg. Dat vonden zij in Arp vanwege zijn verleden als bestuurder van onder meer het Sint Jansdal-ziekenhuis in Harderwijk en Beweging 3.0, een Amersfoortse zorgaanbieder in de langdurige zorg.

Bekijk artikel

Publicatiedatum: 16 november 2017
VGZ wint Winning Workplace Award

​VGZ is uitgeroepen tot winnaar van de Winning Workplace Award 2017. In de finale liet VGZ elektronicabedrijf Plantronics en netbeheerder Enexis achter zich. De prijs werd donderdag uitgereikt tijdens het event Tomorrow@Work in de jaarbeurs in Utrecht.

Bekijk artikel

Publicatiedatum: 11 november 2017
VGZ premie basisverzekering stijgt licht

​VGZ beperkt de premiestijging in 2018 tot €3,25 euro per maand. Hiermee komt de basisverzekering VGZ Ruime Keuze op €116,20 euro per maand. Het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport ging eerder dit jaar uit van een stijging van zes euro per maand voor de basisverzekering, onder andere door de reguliere loon- en prijsstijgingen en de hogere zorgkosten. VGZ weet de premie van de aanvullende verzekeringen gelijk te houden.

Bekijk artikel

Publicatiedatum: 08 november 2017
In debat bij VGZ 'Leefstijl als medicijn'

​Op donderdag 7 december van 17.30 tot 19.00 uur organiseert Coöperatie VGZ in samenwerking met LUMC en TNO bij Corpus in Oegstgeest een debat met als onderwerp Leefstijl als medicijn.

Bekijk artikel

Publicatiedatum: 18 oktober 2017
Meer maatwerk en samenwerking in ketenzorg mogelijk

​In de eerste drie contracten met zorggroepen voor de jaren 2018 en 2019 heeft Coöperatie VGZ afspraken kunnen maken over zorg op maat,  doelmatige ketenzorg, meer samenwerking in de regio, en het voorkomen van onnodige doorverwijzingen naar ziekenhuizen.

Bekijk artikel

Filter artikelen op:

​​​​

Met hart voor zinnige zorg

Om u zo goed mogelijk te helpen gebruikt CooperatieVGZ.nl cookies.

Melding verbergen